Coffee People Kohviuba Guatemala Hele Röst 500g

Tootefoto on illustreeriv
Coffee People Kohviuba Guatemala Hele Röst 500g

Auhinnad

2010: Valitud Ameerika ja Euroopa Erikohvi Assotsiatsioonide poolt maailma parimaks uueks kohvifirmaks

2015: Eesti Disainiauhinnad, pakendikategooria – Kuld

2016: Swedish Business Awards - Vastutustundlik ja jätkusuutlik ettevõtja

2016: Gourmet Coffee Eesti gasellettevõte

2016: Kuldmuna 2016, pakendikategooria – Hõbemuna

2016: Vastutustundliku Ettevõtluse Liidu liige

2016: Tervishoiuameti poolt sertifitseeritud kantserogeenivaba kohv

2016: Tervishoiuameti poolt sertifitseeritud ökoröstla

Coffee People Kohviuba Guatemala Hele Röst 500g

14,99 

Kilohind: 29,98 /kg

Hind on kuvatud Sulle juba -24% soodushinnaga

Toode saadaval

Soovid teavitust, kui toode on laos?

Saadame sulle meilile teavituse, kui toode on laos uuesti saadaval.

Guatemala

Coffee People OÜ

500g

16

,

4744286010037

Iseloomustus

Guatemala kohvi rikas maitsepalett pärineb vulkaanilisest maastikust ja vihmametsade rikkalikest muldadest. Kui looduse ilule lisada muistsete maiade sügav kultuur ning kohalike paikade imeliselt laulvad nimed, oleme jõudnud sammukese lähemale Guatemala kohvi tõelise hinge avamisele.
Kas sa tõesti suudad sellele vastu panna või naudime veel?
Maitsekirjeldus: Küllusliku maitsevarjundiga kohv, kus kohtab tumedat šokolaadi ja mustikat, tipneb magusalt kreemja täiusega.


Tarbimissoovitus

Valmistusviisid: tassikohv, presskann, filterkohvimasin, Chemex, V60, aeropress, šifoon.
Tassikohv: 13g kohvi ja 200g vett (1g kohvi/ 15g veele), tõmbeaeg 3-5 minutit.
Presskann: 30g kohvi ja 500g vett (1g kohvi/16g veele), tõmbeaeg 3 minutit (30 sekundit press).
Filterkohvimasin: 60g kohvi ja 1 liiter vett (1g kohvi /16g veele), tõmbeaeg 4-6 minutit.
Chemex: 37g kohvi ja 500g vett (1g kohvi/ 13,5g veele), õitsemisaeg 30 sekundit ja tõmbeaeg 3,5-4 minutit.
V60: 15g kohvi ja 200g vett (1g kohvi/ 13g veele), õitsemisaeg 30 sekundit ja tõmbeaeg 1,5-2 minutit.
Aeropress: 17,5g kohvi ja 200g vett (1g kohvi/ 11g veele), vala vesi peale ning 40 sekundi pärast alusta segamist, sega 20 sekundit ning pressi 30 sekundit aeglaselt, kogu tõmbeaeg 1,5 sekundit.
Šifoon: 30g kohvi ja 500g vett (1g kohvi/ 17g veele), tõmbeaeg 2 minutit ja 10-20 sekundit.


Lisainfo

Coffee People on kõrgtehnoloogiline ja loodussäästlik Eesti käsitööröstla, mis asutati 2007. aastal Gourmet Coffee nime all.
Coffee People hangib erinevatest maailmaosadest puhtaid, mägedel kasvatatud kohvisid, mis pakuvad naudingut nii kodus kui kontoris.
Maailma parimate kohviistanduste saake leiavad teile otse farmeritelt kaks eestlastest kohvikohtunikku, Annar Alas, rahvusvaheliselt sertifitseeritud World Barista Championship´i kohtunik ja rohelisi kohvisid hindava komisjoni Cup of Excellence´i kohtunik Heili Politanov.

Tootja veebileht: http://www.coffeepeople.ee/