veinidegustatsioonid ja -koolitused
Finewine veinipoe

Veinidegustatsioonid ja veinikoolitused

Võta aeg maha ja veeda üks mõnus õhtupoolik Finewine ateljees!

Meil on hea meel, et saame taas teiega jagada veinitarkust ning veeta mõnusalt aega. Veinikoolitused on hea idee meeskonnaürituseks, sünnipäeva pidamiseks või mõnusaks õhtu nautimiseks.

Finewine veinidegustatsioone ja -koolitusi viivad läbi meiesommeljeed Tõnis Kuuskmnn, Aivar Peeduli ja Kalev Vapper, kes on veinidega tegelenud 20-30 aastat.

Kalev vapper on olnud Eesti Veiniklubi president ja kuulub senini Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni. Kalev Vapper on külastanud kõiki olulisi veinimaid ja paljusid veinitootjaid. Ta on veinidest palju kirjutanud erinevatesse ajakirjadesse ja teinud 62 pooletunnist veiniteemalist telesaadet “Vein ja Seltskond”. Aastate vältel on Kalev viinud läbi lugematuid veinikoolitusi ja -degustatsioone. Korduvalt on ta ka osalenud erinevate veinikonkursside züriis, aidates valida parimaid veine.

Veinidegustatsioonid ja -koolitused

Meil on hea meel, et Kalev Vapperiga koostöös saame ka teile veinitarkust edastada ja aidata teil veinimaailma paremini tundma õppida. Finewine veini- ja vahuveiniportfell on rikkalik ning tänu sellele saame teile toredaid veinidegustatsioone pakkuda korduvalt, sest juttu jätkub kauemaks kui üheks koolituseks. Tulge kasvõi iga kuu!

Galileo Galilei on öelnud, et “Vein on pudelisse pandud päikesevalgus”. Mis muud, kui palju päikest ja mõnusat nautimist! – Kalev Vapper –

 

Koolitusel saate vastused küsimustele:

  • Millised on Vana Maailma veinid ja millised Uue Maailma veinid?
  • Kuidas veini valmitatakse?
  • Kuidas valmistatakse erinevaid vahuveine?
  • Kuidas valmivad roosad veinid?
  • Miks on üks vein kallim kui teine?
  • Kuidas mõjutab veini kliima ja pinnas?
  • Millised on erinevate viinamarjasortide iseloomulikud karakteristikud?
  • Mis on Phyllexera?
  • ja palju muud…

Veinidegustatsioonid ja -koolitused:

Kui soovite nii veini- kui vahuveini koolitust, siis palun lisage märge lisainformatsiooni lahtrisse ning teeme teile kaks ühes degustatsiooni.

Finewine ateljees saab koolitusel osaleda kuni 20 inimest. Oleme valmis degustatsioone läbi viima ka teie endi poolt valitud kohas. Samuti pakume võimalust suurema seltskonna ürituseks Kalevi jahtklubi ruumides.

Soovi korral on juurde võimalik tellida ka snäkivaagnaid.

Näidised tehtud vaagnatest:

Finewine veinipoe koolitused ja kinkekaardid