14.50

Kirjeldus

Tooteliik: Vermut

Päritolu: Hispaania, Jerez

Tootja: Gonzalez Byass

Iseloomustus: La Copa vermuti originaalretsept pärineb 1900 algusest. Kaubamärk La Copa ise aga aastast 1886, ehk Gonzales Byass üks pikema ajalooga toode. Baasveiniks on siin tavapärase lihtsakoelise veini asemel Oloroso ja Pedero Ximenes šerri, mis Solera meetodina on küpsenud vaatides enam kui 8 aastat. Ja just selles võlu peitubki. Lisatud vürtsidest on kesksel kohal veriapelsini koor, kaneel, nelk, piparrohi ja muskaatpähkel. Tulemuseks sulnis mõrkjas-magus vürtsidega looritatud eliksiir.

Tarbimissoovitus: See on vermut suure algustähega ja südamega. Naudi klassikaliselt aperatiivina puhtalt, jahutatult, või purustatud jää ja toonikuga. Maitseküllastaja paljudele kokteilidele. Proovi ühte – sega Tio Pepe Fino šerriga pooleks, lisa veriapelsini koorespiraal ja jääkillud.

Alkoholisisaldus: 15,5%

Toote andmed: 75 cl