Venemaa suurviin Belenkaya nüüd Eestis

Dunker_www_NEWS_banner_380x285px_BelenkayaBelenkaya on Venemaa enimmüüv viin, mis toodetakse originaalretsepti järgi kasutades vaid looduslikke koostisosi. Unikaalse filtratsiooni protsessi käigus läbib Belenkaya 13-meetri pikkuse söefiltri, mida läbides imab viin hapnikku ning saab endale ideaalsed maitseomadused. Belenkaya valmistamiseks kasutatakse puhtast ja tervislikku arteesia vett. Vesi toodetakse ettevõtte enda 200 meetri sügavustest arteesiakaevudest, mis on puuritud Siberi kvartskihtidesse, milledel on unikaalsed mineraalirikkad omadused. Tootmise käigus on kasutusel 9-astmeline kontrollsüsteem, mis tagab Belenkaya viina kõikumatu kvaliteedi ja autentsuse.

Belenkaya Vodka toodetakse originaalretsepti järgi kasutades vaid looduslikke koostisosi. Klassikaline kristallselge vene viin, mis valmib puhtaimast veest ja kvaliteetsest Lux piiritusest. Delikaatse aroomiga heas tasakaalus, äärmiselt pehme ja rikkaliku maitsega viin. Unustamatu ja rikkaliku maitsega viin on meeldivalt pehme ning heas tasakaalus.

Synergy on üks juhtivaid kangete alkohoolsete jookide tootjaid Venemaal. Ettevõtte peamine eesmärk on toota kõrgeima kvaliteediga destilleeritud tooteid, mida müüakse enam kui 70 riigis. Synergy omab kuute tootmistehast Venemaa eri paigus ning Moskvas asuva peakorteriga ettevõtte palgal on üle 9000 andeka inimese.
Belenkaya Vodka toodetakse Moskva lähedal asuva Krasnoznamenski linna LLC “Tradition of Quality” tehases.
Belenkaya viina kvaliteet on kõrgem kui riiklik standard ette näeb. 2001. aastal loodud bränd on tänaseks top 10 kuuluv kõige populaarsem ja enimmüüdud viin maailmas.

2000443E 2000441E 2000442e 2000440e 2000440e