raw edge slider
Hüvasti tühjad kalorid & sünteetilised lisaained -

tere tulemast Raw Edge

Lapsest saati on kõik meile öelnud, et ära söö nii palju magusat. Suureks saades ütlevad toitumisnõustajad, et karastusjoogid ei ole tervislikud ja soovitavad neid vältida. Õnneks saame nüüd teha kõigile ninanipsu, sest Raw Edge on värskendav nagu külm dušš ja tõeliselt maitsev fermenteeritud karastusjook miljardite heade bakteritega, antioksüdantide ja vitamiinidega. Ilma lisatud suhkruta, valmistatud kohalikest köögiviljadest ja figuurisõbrale ka eriti madala kaloraažiga.

Mis on Raw Edge karastusjoogid?

Need on tõeliselt maitsvad fermenteeritud karastusjoogid, mis sisaldavad miljardeid häid baktereid, antioksüdantide ja vitamiine. Neil on ülimadal kaloraaž ning neile ei ole lisatud suhkruid -ega kunstlikke lisaaineid. Seega on tegu puhtalt loodusliku ja tervisliku tootega!

Millest Raw Edge jooke valmistatakse?

Raw Edge valmistamisel on kasutatud Eesti oma köögiviljadest valmistatud mahla, mille fermenteerimisel tekivad antioksüdandid, vitamiinid ja head bakterid, mis toetavad soolestiku tervist ja heaolu. See on suurepärane värskendus miljardite kasulike piimhappebakteritega nii täiskasvanutele, kui lastele. Hea valik limonaadide ja muude karastusjookide asemel! Nüüd saad nautida ka patuvabalt!

Hüvasti tühjad kalorid ja sünteetilised lisaained!

Ei mingit lisatud suhkrut- ega kunstlikke lisaaineid, ülimadal kaloraaž ning miljardid head bakterid.

Välja töötatud teadlaste poolt

Raw Edge on Taltech hargettevõte ning nende töös kohtub Eesti tippteadus – Taltechi tehnoloogia ning Tartu ülikooli ja BioCC poolt 15 aasta jooksul arendatud, kontrollitud ja kliiniliselt testitud bakteritüvega, mis kannab nime Lactiplantibacillus plantarum TENSIA® See bakteritüvi on eraldatud tervetelt beebidelt ning kliiniline testimine annab kindluse, et piimhappebakterid jõuavad Sinu soolestikku head tegema, läbides soolestikku happelise barjääri. Raw Edge eesmärk on rakendada biotehnoloogia teadmisi ja laborites testitud koostisaineid, et suunata inimesi tervislikemate valikute suunas. Tegu on Eestis välja töötatud toodetega.

Leia oma uus patuvaba nauding Raw Edge näol!

Proovi uusi tooteid: