Kingitused, kinkekarbid ja kinkekomplektid 2021

Finewine kingitused – jõulud 2021/2022

Üks tore kingitus on väärt rohkem kui tuhat sõna

Seepärast soovime Finewine ateljees kinkimist eriliseks muuta. Iga aasta paneme kokku jõuluvaliku erinevatest toodetest mida ise armastame ja kingiksime oma sõpradele ja koostööpartneritele. Leiame, et kingitus ei pea olema ebapraktiline, vaid meeldejääv ja rõõmu toov. Algavaks kingihooajaks oleme koondanud käepärasesse „nuti“ kataloogi särava valiku meie parimatest paladest, s.h. luksuslikud vahujoogid, hoolega valitud väärtveinid, põnevad napsud ning hõrgud gurmee komplektid! Kingivalikust leiad ka käsitöö õlled, alkoholivabad veinid-mullid ning väikefarmerite kohvioad. Et tühi kingikott ei seisa püsti, siis pakume veinide juurde ka erineva suurusega kinkekarpe ja -kotte.

Vajutades lingile, varuge pisut kannatust, sest lehe laadimine võib võtta veidi aega. 

kingitused 2021

Väikesed kinkekomplektidEksklusiivsed kingitused

 

 

 

 

 

Kui te ei leidnud sobivat kinkekomplekti 2021 aasta kingituste seast, siis teeme ka varasemate hooaegade komplekte. Õige kingituse jõuludeks peaks leidma Finewine valikust igaüks, sest tellimiseks on ligi 50 veini-ja gurmeekomplekti –> jõulukingitused.

Kui e-poes pole võimalik valida soovitud kinkekomplektide kogust, siis palume saata kiri info@finewine.ee

NB! E-poes oleme komplektide arvu hoidnud väiksemana, et tagada komplektide saadavus e-poest tellides. Suuremate tellimuste puhul saame teha toodetes ka vahetusi ning pakkuda soovitud koguseid.

NB! Valmistame Finewine ateljees ka kinkekorve väärtuses 50-300+€. Nende tellimiseks palume saata e-mailile info@finewine.ee oma eelarve ning kas sooviksite kingitust alkoholivabana või lisada kinkekomplekti ka punase-, valge- või vahuveini. Kinkekandik on kuldset värvi. Need korvid pakendatakse tsellofaani ning neid pole kahjuks võimalik pakiautomaadiga saata. Kinkekorvide kättesaamine toimub vaid ateljees. Nendest pakenditest pilte kodulehel pole, sest tegu on eritellimusega.

 

Soovite hoopis ise kingitust komplekteerida? Sel juhul lisage ostukorvi soovitud veinid ning lisage juurde õiges mõõdus karp. Kinkekarp 1-le pudelile

  • 1 veini- või vahuveini pudel (75cl) mahub sellesse kinkekarpi.
  • 2 veini- või vahuveini pudelit (2*75cl) mahub sellisesse kinkekarpi.
  • 3 veini- või vahuveini pudelit (3*75cl) mahub sellisesse kinkekarpi.
  • 6 veini- või vahuveinipudelit (6*75cl) mahub sellisesse kinkekarpi.

Kui silme eest võtab kirjuks, aitame kogemuse ja soovitustega, et kõik sõbrad, kolleegid
ja koostööpartnerid saaks meeles peetud ning sära silma, sest jagatud rõõm on topelt rõõm!

 

Leia sobiv jõulukingitus meie sooduspakkumiste seast: