Uued šokolaadiveinid

DOLCE CIOCCOLATO

Vein ja šokolaad on läbi ajaloo olnud ühed suurimad naudingu allikad. Nende kahe ülemaailmse lemmiku jumalik kombinatsioon annab meile uue põneva maitsenaudingu – šokolaadiveini. Oma erilise ja rikkaliku maitsega on see ideaalne jook neile, kellele meeldib šokolaadi magus maitse ning, kes sooviksid leida selle nüansse ka veinis.

Dolce Cioccolato – magusamaitseline šokolaadivein

Dolce Cioccolato on luksusliku välimuse ja küllusliku šokolaadi maitsega uuenduslik veinide sari. Hõrk ja vastupandamatu tumeda ning valge šokolaadi magus maitse annab veinidele eriliselt nauditava karakteri.
Šokolaadiveini valmistamiseks lisatakse baasveinile naturaalseid šokolaadimaitselisi essentse: Rosso veinis on kasutatud tumeda ning Bianco ja Rosato puhul valge šokolaadi essentsi. Tulemuseks on luksusliku ja pehme maitsega veinid, mis on ideaalsed iseseisvalt nautimiseks nii soojal suvepäeval kui ka jahedal talveõhtul ning igasugustel tähtpäevadel.

Traditsioonilistest viinamarjaveinidest eristuv Dolce Cioccolato veinisari pakub uut ja põnevat maitsekooslust magususe ja tasakaalustatud happesuse vahel. Unikaalne puuviljade ja šokolaadi maitse ning aroomi sümbioos iseloomustab hoolikalt valitud komponentidest valmistatud Dolce Cioccolato šokolaadiveine:

  • Rosso – Tumepunase värvusega veini buketis on mustsõstra ja tumeda šokolaadi kombinatsioon.
  • Bianco – Helekollase tooniga veini aromaatne bukett toob esile vanilli ja valge šokolaadi noodid.
  • Rosato – Roosa värvusega veini buketis on tunda metsmaasikate ja valge šokolaadi nüansse.

Dolce Cioccolato veinid sobivad ideaalselt iseseisvalt nautimiseks. Olenevalt veinist ja aastaajast võib neid serveerida nii toatemperatuuril kui ka jahutatult. Valget ja rosé veini võite proovida ka koos jääkuubikutega. Lisanaudingu annab kõrvale kindlasti tükike šokolaadi või mõni sellest valmistatud magustoit.

Dolce Cioccolato