Auhinnatud PLANTATION rummid

Juba kolmandat aastat järjest on parimad baarmenid üle maailma valinud oma lemmik kaubamärgiks kõikide kategooriate hulgast PLANTATION RUMi.

Maineka ajakirja Drinks International poolt korraldatud “Bartender’s Choice Award” edetabeli esikoha saavutas taaskord Plantation Rum.

Plantationi rummid valmivad peamiselt Kariibi mere saartel Barbadosel (kus 17. sajandil sündiski rumm) ja Jamaical, kuid liskas ka Guatemalas, Nicaraguas, Guyanas, Trinidadis ja Fidži saarel. Plantationi rummide vaieldamatuks signatuuriks on kahekordne vaadilaagerdus: alguses troopilises kliimas burbooni vaatides ja hiljem kontinentaalsel Prantsusmaal konjakivaatides. Just selline küpsemine ühendab eksootilised värsked aroomid ja maitsed komplekseks ning põnevaks tervikuks. Klassikalistele rummidele leiab valikust aastakäigu rummid, mis kannava Kariibi mere saarte nimesid ja pudelid on kujundatud inspireeritult saare loodusest ja seal elavatest lindudest.

Maison Ferrandi lugu ulatub tagasi kümmekond põlvkonda. Murrang väärika prantsuse konjakimaja ajaloos toimus siis kui selle õule astus 1989. aastal Alexandre Gabriel. Koos konjaki tootmisega eksperimenteeris ta paljude muude destillaatidega, sealhulgas rummiga, millele Alexandre Gabriel on pühendunud nüüd juba viimased 20 aastat. Ta on tuntud kui üks parimaid rummiasjatundjaid. Ta ei väsi iial katsetamast ja Plantationi rummid pole kunagi valmis – igal aastal lisandub uusi maitseid ja päritoluriike. Tema avastamisjanu, kirg ja austus kohalike tavade ning traditsioonide vastu on need, mis juhivad teda avastama parimaid aardeid rummivaatides ja tehastes.
Alexandre Gabriel, pannes oma keha ja hinge töösse, valiti 2012. aastal Londonis toimunud Golden Barrel (Kuldse Vaadi) auhindade jagamisel Aasta rummimeistriks – “Master Rum Blender of the Year”. Ta võitis ka maineka “Outstanding Contribution to Distilling” auhinna American Distilling Institute poolt. Esmakordselt ajaloos anti see auhind individuaalselt, mitte piiritusetehasele.

Meie poolt pakutavate PLANTATION rummidega saad tutvuda SIIN.

PLANTATION rummidPLANTATION rummid