ANTINORI ikooniline rose

Tormaresca Calafuria magnum 2022

Calafuria on ikooniline roosa vein, mida toodab Antinori perekonnale kuuluv Tormaresca veinimaja. Vein valmib vaid Negroamaro viinamarjadest, mida kasvatatakse San Pietro Vernotico Tenuta Maìme viinamarjaistandustes. Calafuria on Salento veini renessansi sümbol, olles esimene Salentos valmistatud rosé, et esitada väljakutse tuntud ja tunnustatud Provence’i rosé’dele. Calafuria rosato on selge tõlgendus Negroamaro’st, kus värskus, elegants ja aroom muudavad selle ideaalseks veiniks kuumadel Itaalia suvepäevadel. Salento Calafuria Negroamaro roséle on iseloomulik roosa pojengi värvus, intensiivne ja õrn aroom, virsiku, greibi ning lillelised kannikese noodid.

Calafuria magnum saab igal aastal uue välimuse. Igal aastal valitakse välja üks kunstnik, kes disainib vastava aastakäigu etiketi ja kinkekarbi. 2022 vintage kujundusel on kaks merest välja kerkivat silma ja need silmad kuuluvad Itaalia menukale poplauljale Elodie´le.

Elodie on elegantne, kaasaegne ja üks kuulatumaid artiste Itaalias. Ta on tormiliselt vallutanud Itaalia muusikamaastiku, olles Itaalias Spotify kuulatuim naisartist #2.Ta on osalenud kuulsal Sanremo festivalil – Itaalia kõige olulisem iga-aastane muusikasündmus, millest on saanud Itaalia kultuuri ja moe ikooniline sümbol.

Tormaresca Calafuria Rosato Salento IGT 150cl 2022 giftbox on saadaval väga limiteeritud koguses vaid Finewine veinipoes ja e-poes.