Michel Cluizel 70% Tume šokolaad kohviga 70gkohvi

Tootefoto on illustreeriv Michel Cluizel 70% Tume šokolaad kohviga 70gkohvi

Michel Cluizel 70% Tume šokolaad kohviga 70gkohvi

5,90 

Kilohind: 84,29 /kg

Toode saadaval

Soovid teavitust, kui toode on laos?

Saadame sulle meilile teavituse, kui toode on laos uuesti saadaval.

Prantsusmaa

Michel Cluizel

70g

,

Iseloomustus

Michel Cluizel 70% tume sokolaad kohviga– Jahvatatud Araabika kohvioad Brasiiliast ja erilise tähelepanuga valitud kakao on kokku segatud ning tulemuseks on tõeliselt harmoonilise maitsega šokolaad. Ideaalne kombinatsioon kakaost ja kohvioast- saavutatud on hõrk, röstise noodiga šokolaad. Õrn happesus muudab maitse värskeks. Järelmaitse on pikk, milles tunda ka ootuspärast mõrusust. Šokolaad on heaks kaaslaseks liköörselt kirsise ja šokolaadi nüanssidega veinidega.

Šokolaad sisaldab minimaalselt 70% kakaod.

Koostisosad: Kakao (Ecuadorist), roosuhkur, kakaovõi, kohvioad (9% Mehhikost). Võib sisaldada gluteeni, pähklite- ja piimatoodete jääke.

Kohustusliku toitumisalase teabe toote kohta saate, kui kirjutate meile aadressile info@finewine.ee

Hoida kuivas ja jahedas, temperatuuril 16-18C.


Lisainfo

Üle maailma kõrgelt hinnatud ja haruldaseim Prantsuse šokolaadimeister Michel Cluizel on üks vähestest šokolaadi tootjatest maailmas, kes perefirmana kontrollib oma tootmist alates kakaooast kuni šokolaaditahvlini. Kõik šokolaadi valmistamiseks vajalikud kakaooad on hoolikalt valitud ning viimne kui üks tootmisprotsessi samm on kontrollitud. Selline lähenemisviis garanteerib erakordse šokolaadi tootmise.

Michel Cluizel valmistas oma esimese šokolaadi oma vanemate, isa Marc´i ja ema Marcelle´i abiga, 1948. aastal väikeses kondiitritoodete poes Normandias, Damville´s. Tänaseks on Michel Cluizel ja tema poeg Marc loonud ühe parima kvaliteetšokolaadi tootva ettevõtte maailmas. Rohkem kui 6000 sokolaadispetsialisti 40-st riigist kasutavad Michel Cluizel tooteid oma restoranides, meistrikodades ja kauplustes.

Hoolikalt valitud kakaooad ja pikaaegsed suhted kasvatajatega on kvaliteetse šokolaadi valmistamise aluseks. Pühendumise kvaliteedile tähendab ka vastutustundlikke otsuseid kogu tooraine valikul. Michel Cluizel tumeda šokolaadiga kaetud pralinee  – nende valmistamiseks ei ole kasutatud taimseid rasvaineid, vanilli ekstrakti, kunstlikke maitsekomponente ega sojaletsitiini. Kõik nauditavad maitsenüansid pärinevad selleks valitud kakaooast endast.

Michel Cluizel šokolaadi jaoks kasvatatavad kakaooad tulevad peamiselt 5-lt partnerilt ja nagu heade veinide puhul on selleks vaid parimad 1er Cru kasvualad: Vila Gracinda (Sao Tomé), Los Anconés (Santo Domingo), Maralumi (Papua New Guinea), Mangaro (Madagascar), Mokaya (Mexico).

Tootja veebileht: https://www.cluizel.com/fr/