Esindame Quintessential Brands Group džinni ja Iiri viski kaubamärke

Esindame nüüdsest Inglismaa vanima ja suurima džinnitootja Quintessential Brands Group kaubamärke Eestis.

Meie tooteportfell täienes rahvusvaheliselt tuntud ja igati ägedate London Dry Gin ning Iiri viski ja Irish Cream kaubamärkidega:


GREENALL´S GIN

OPIHR ORIENTAL SPICED GIN

BLOOM GIN

THOMAS DAKIN GIN

DUBLINER IRISH WHISKEY

DEAD RABBIT IRISH WHISKEY

O´MARA´S IRISH CREAM

 


G&J Distillers Ltd näol on tegu maailma vanima pidevalt töötanud džinnitehasega. Ajalugu ulatub aastasse 1761, kui Inglise kvaliteetdžinni esiisa, Thomas Dakin, alustas oma esialgse džinni destilleerimist. 1860 rentis Dakini perekond oma džinnitehase Gilbert ja John Greenallile, kes ostsid selle kümne aasta pärast välja ja andsid tehasele nimeks G&J Greenall ning see nimi on püsinud tänaseni.
Aastast 2011 kuulub G&J Greenall rahvusvahelisse Quintessential Brands gruppi, mis on Ühendkuningriigis suuruselt teine alkoholitarnija ning No1 džinni, viina ja Irish cream toodete tootja. Ettevõte toodab 40% Ühendkuningriigis tarbitavast džinnist. Lisaks Inglismaale on grupil kvaliteetjookide tootmisrajatised ka Iirimaal – The Dublin Liberties Distillery (Iiri viski tootmine) ja First Ireland Spirits Manufacturer Ltd. (Irish Cream tootmine) ning Prantsusmaal L&L Spirits (puuviljalikööride, brändide ja konjakite tootmine).

Tootjainfo: https://quintessentialbrands.com/brands/