ESA VII Veinimess 9. ja 10. veebruaril

Alates aastast 1993 on kaubamärk DUNKER sünonüümiks dünaamilisele kaubandusele. See on kompromissitu eesmärk pakkuda oma partneritele majanduslikult viljakat koostööd ja privileeg olla partneriks juhtivatele veini- ja kange alkoholi tootjatele maailmas.

Tulemuseks on liidripositsioon Eesti veiniturul, kokku enam kui 800 toodet ja 140 kaubamärki, rohkelt motivatsiooni, teadmisi, kogemust ning head vaistu. Dunker läheb alati kaasa uusimate joogitrendidega ja loob neid.

Nagu igal uuel hooajal on Dunkril rohkelt uudiseid, mida praeguste ja tulevaste koostööpartneritega jagada, proovida ja hinnata. ESA VII Veinimessil tulevad Dunker Lounges mekkimisele Euroopa juhtivad veinimajad M.Chapoutier (The World´s Most Admired French Wine Brand 2016), Pfaffl (European Winery of The Year 2016), El Coto de Rioja (Spanish Winery of The Year 2016), Torres (The World´s Most Admired Wine Brand 2014 & 2015), pärlendavad Nicolas Feuillate šampanjad (müügilt Nr.1 Prantsusmaal), sekka uudiseid premium gini- ja toonikute maailmast jne.

Korgitakse lahti le petit Dame-Jeanne Very Superior Old Pale Cognac, tähistamaks koostöö algust Meukow konjakimajaga, mille ametlikuks esindajaks Eestis on alates 2017. aasta jaanuarist Dunker Estonia.

Meukow – stiil, mida iseloomustab pantrile omane jõud, nõtkus ja elegants.

Ootame kõiki veinisõpru Kultuurikatlas Dunker Lounges 9. ja 10. veebruaril.

Kohtumiseni ESA Veinimessil!

ESA_veinimess_500x500