Cluizel Noir Cafe

€4.50

Toote kirjeldus

Michel Cluizel Noir Coffé 60%  – Jahvatatud Araabika kohvioad Brasiiliast ja erilise tähelepanuga valitud kakao on kokkusegatud ning tulemuseks on tõeliselt harmoonilise maitsega šokolaad. Ideaalne kombinatsioon kakaost ja kohvioast- saavutatud on hõrk, röstise noodiga šokolaad. Õrn happesus muudab maitse värskeks. Järelmaitse on pikk, milles tunda ka ootuspärast mõrusust. Šokolaad on heaks kaaslaseks liköörselt kirsise ja šokolaadi nüanssidega veinidega, ideaale De Stefani Solériga.

Šokolaad sisaldab minimaalselt 60% kakaod.

Koostis: kakao, roosuhkur, kakaovõi, kohvioad (6,5%). Võib sisaldada gluteeni, pähklite- ja piimatoodete jääke.

Hoida kuivas ja jahedas, temperatuuril 16-18C.

Kaal: 70g

Auhinnad:
2011 Academy of Chocolate Gold Winner
***

Üle maailma kõrgelt hinnatud ja haruldaseim Prantsuse šokolaadimeister Michel Cluizel on üks vähestest šokolaadi tootjatest maailmas, kes perefirmana kontrollib oma tootmist alates kakaooast kuni šokolaaditahvlini. Kõik šokolaadi valmistamiseks vajalikud kakaooad on hoolikalt valitud ning viimne kui üks tootmisprotsessi samm on kontrollitud. Selline lähenemisviis garanteerib erakordse šokolaadi tootmise.

Michel Cluizel valmistas oma esimese šokolaadi oma vanematel, isa Marc´i ja ema Marcelle´i abiga, 1948. aastal väikeses kondiitritoodete poes Normandias, Dameville´s. Tänaseks on Michel Cluizel ja tema poeg Marc loonud ühe parima kvaliteetšokolaadi tootva ettevõtte maailmas. Rohkem kui 6000 sokolaadispetsialisti 40-st riigist kasutavad Michel Cluizel tooteid oma restoranides, meistrikodades ja kauplustes.

Hoolikalt valitud kakaooad ja pikaaegsed suhted kasvatajatega on kvaliteetse šokolaadi valmistamise aluseks. Pühendumise kvaliteedile tähendab ka vastutustundlikke otsuseid kogu tooraine valikul. Michel Cluizel šokolaadis ei ole kasutatud taimseid rasvaineid, vanilli ekstrakti, kunstlikke maitsekomponente ega sojaletsitiini. kõik nauditavad maitsenüansid pärinevad selleks valitud kakaooast endast.

Michel Cluizel šokolaadi jaoks kasvatatavad kakaooad tulevad peamiselt 5-lt partnerilt ja nagu heade veinide puhul on selleks vaid parimad 1er Cru kasvualad: Vila Gracinda (Sao Tomé), Los Anconés (Santo Domingo), Maralumi (Papua New Guinea), Mangaro (Madagascar), Mokaya (Mexico).

Head maiustamist!