Michel Cluizel 72% Framboise šokolaad 100g

Tootefoto on illustreeriv Michel Cluizel 72% Framboise šokolaad 100g

Michel Cluizel 72% Framboise šokolaad 100g

5,90 

Saabumise teavitus

Kilohind: 59,00 /kg

Toode põhilaost otsas

Soovid teavitust, kui toode on laos?

Saadame sulle meilile teavituse, kui toode on laos uuesti saadaval.

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Prantsusmaa

Michel Cluizel

100g

,

Iseloomustus

Michel Cluizel Framboise tume šokolaad 72% on sametiselt ümara maitsega šokolaad, mis eristub teiste seast oma intensiivse puiduse aroomi ning liköörsete vihjete tõttu. Maitse on tugevalt kakaone. Šokolaadile on lisatud punaseid kuivatatud marju, suhkrustatud sidrunikoort ja röstitud mandleid.

Šokolaad sisaldab minimaalselt 72%  kakaod, 2% jõhvikaid ja 1% vaarikaid.

Koostisosad: kakao, suhkur, mandlid, suhkrustatud sidruni tükid, kakaovõi, jõhvikad, vaarikad, glükoosisiirup, kate E904, Bourbon vanill. Toode võib sisaldada piimapulbri jääke ja gluteeni.

Hoida kuivas ja jahedas, temperatuuril 16-18C

Kohustusliku toitumisalase teabe toote kohta saate, kui kirjutate meile aadressile info@finewine.ee


Lisainfo

Üle maailma kõrgelt hinnatud ja haruldaseim Prantsuse šokolaadimeister Michel Cluizel on üks vähestest šokolaadi tootjatest maailmas, kes perefirmana kontrollib oma tootmist alates kakaooast kuni šokolaaditahvlini. Kõik šokolaadi valmistamiseks vajalikud kakaooad on hoolikalt valitud ning viimne kui üks tootmisprotsessi samm on kontrollitud. Selline lähenemisviis garanteerib erakordse šokolaadi tootmise.

Michel Cluizel valmistas oma esimese šokolaadi oma vanemate, isa Marc´i ja ema Marcelle´i abiga, 1948. aastal väikeses kondiitritoodete poes Normandias, Damville´s. Tänaseks on Michel Cluizel ja tema poeg Marc loonud ühe parima kvaliteetšokolaadi tootva ettevõtte maailmas. Rohkem kui 6000 sokolaadispetsialisti 40-st riigist kasutavad Michel Cluizel tooteid oma restoranides, meistrikodades ja kauplustes.

Hoolikalt valitud kakaooad ja pikaaegsed suhted kasvatajatega on kvaliteetse šokolaadi valmistamise aluseks. Pühendumise kvaliteedile tähendab ka vastutustundlikke otsuseid kogu tooraine valikul. Michel Cluizel tumeda šokolaadiga kaetud pralinee  – nende valmistamiseks ei ole kasutatud taimseid rasvaineid, vanilli ekstrakti, kunstlikke maitsekomponente ega sojaletsitiini. Kõik nauditavad maitsenüansid pärinevad selleks valitud kakaooast endast.

Michel Cluizel šokolaadi jaoks kasvatatavad kakaooad tulevad peamiselt 5-lt partnerilt ja nagu heade veinide puhul on selleks vaid parimad 1er Cru kasvualad: Vila Gracinda (Sao Tomé), Los Anconés (Santo Domingo), Maralumi (Papua New Guinea), Mangaro (Madagascar), Mokaya (Mexico).

Tootja veebileht: https://www.cluizel.com/fr/