cluizel-85_-noir-chocolate

€4.50

Toote kirjeldus

Michel Cluizel Dark 85% on intensiivse aroomiga ning kauapüsiva järelmaitsega  šokolaad, mille kakaooad on pärit Lõuna Ameerikast, Aafrikast ja Java saarelt.  Maitses on tunda röstitud pähkleid ja kohvi.

Sobib hästi vürtsikamate täidlaste veinidega,

Tume šokolaad sisaldab minimaalselt 85% kakaod. Koostis: kakao, roosuhkur, kakaovõi, vanill. Võib sisaldad gluteeni, pähklite-, piima jääke.

Hoida kuivas ja jahedas, temperatuuril 16-18C

Kaal: 70g

Auhinnad:

2016 Academy of AoC Chocolate Silver medal

***

Üle maailma kõrgelt hinnatud ja haruldaseim Prantsuse šokolaadimeister Michel Cluizel on üks vähestest šokolaadi tootjatest maailmas, kes perefirmana kontrollib oma tootmist alates kakaooast kuni šokolaaditahvlini. Kõik šokolaadi valmistamiseks vajalikud kakaooad on hoolikalt valitud ning viimne kui üks tootmisprotsessi samm on kontrollitud. Selline lähenemisviis garanteerib erakordse šokolaadi tootmise.

Michel Cluizel valmistas oma esimese šokolaadi oma vanematel, isa Marc´i ja ema Marcelle´i abiga, 1948. aastal väikeses kondiitritoodete poes Normandias, Dameville´s. Tänaseks on Michel Cluizel ja tema poeg Marc loonud ühe parima kvaliteetšokolaadi tootva ettevõtte maailmas. Rohkem kui 6000 sokolaadispetsialisti 40-st riigist kasutavad Michel Cluizel tooteid oma restoranides, meistrikodades ja kauplustes.

Hoolikalt valitud kakaooad ja pikaaegsed suhted kasvatajatega on kvaliteetse šokolaadi valmistamise aluseks. Pühendumise kvaliteedile tähendab ka vastutustundlikke otsuseid kogu tooraine valikul. Michel Cluizel šokolaadis ei ole kasutatud taimseid rasvaineid, vanilli ekstrakti, kunstlikke maitsekomponente ega sojaletsitiini. kõik nauditavad maitsenüansid pärinevad selleks valitud kakaooast endast.

Michel Cluizel šokolaadi jaoks kasvatatavad kakaooad tulevad peamiselt 5-lt partnerilt ja nagu heade veinide puhul on selleks vaid parimad 1er Cru kasvualad: Vila Gracinda (Sao Tomé), Los Anconés (Santo Domingo), Maralumi (Papua New Guinea), Mangaro (Madagascar), Mokaya (Mexico).

Head maiustamist!