13.20

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Tooteliik: vahuvein

Päritolu: Itaalia

Tootja: La Gioiosa SPA

Iseloomustus: Prosecco parimalt kasvualalt, Conegliano-Valdobbiadene mägistelt nõlvadelt pärinevatest aedadest valmib kauni õlgkollase värvusega vahuvein, mille aroomis domineerivad lillelised noodid. Sametiselt peene mulliga, maitse värske ja aromaatne, kreemise vahu ja elava happesusega.

Toidusobivus: Parim aperitiivina, hea kaaslane marineeritud kalaroogadega.

Serveerimistemperatuur: 6-8°C

Alkoholisisaldus: 11%

Toote andmed: 75 cl

*****

Auhinnad:

IWC 2012 – Silver medal

*****

Lisainformatsioon:

Põhja-Itaalias, Veneetsiast mitte väga kaugel Dolomiti mäemassiivi jalamil, on parimate Prosecco vahuveinide sünnimaa Treviso. Kohalik mikrokliima soosib oma mitmekülgsusega aromaatse Glera viinamarja küpsemist, mille tulemusena saame nautida La Gioiosa Prossecco mitmekihilist maitsepaletti. Tegemist on piirkonna ühe suurema ja tehnoloogiliselt edumeelsema tootjaga, kelle tooteid võime õigustatult pidada Prosecco-saadikuteks kogu maailmas. La Gioiosa valikust ei puudu ka eksklusiivsed Cartizze ja Valdobbiadene vahuveinid.

Tootja koduleht: http://www.lagioiosa.it/